A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Invalid argument supplied for foreach()

Filename: twitter_timeline/pi.twitter_timeline.php

Line Number: 440

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kundi/public_html/ljubezenskozizelodec.si/system/codeigniter/system/core/Exceptions.php:166)

Filename: core/Common.php

Line Number: 424

Ljubezen skozi želodec - Tedenski recepti

Hot dogi

14.03.2011

4 mehke štručke
4 hrenovke
1-2 veliki kisli kumarici
1 -2 pekoča feferona
kečap
majoneza
gorčica

čebulna omaka:
2 rdeči čebuli
3 žlice oljčnega olja
1 žlica rjavega sladkorja
1 žlica vinskega ali balzamičnega kisa
sol

Itak vemo da je hec hot-doga v tistih dodatkih, od kumaric do feferončkov. Pa v hrenovki, ki mora bti čim boljša in sveža. Pa v štručki. Pa v tem, kako ga ješ, kajne? Stoje, z rokami, po možnosti kje pod napuščem…

Hrenovke skuhamo, štručke prerežmo.
Za čebulno omakico narežemo žebulo na tanke lističe. Olje pristavimo v majhni kozici, nanj stresemo čebulo, jo steklasto popražio, nato dodamo sladkor,  kis in sol ter pri zmerni temperaturi v nadaljnje četrt ure pokuhamo v gosto omakico, ki spominja na marmelado.
V prerezano štručko damo žličko čebulne marmelade, nekaj rezinic pekočega feferona, nekaj rezin kisle kumarice, položimo hrenovko, nato pa čez njo v cickcakastem vzorcu nabrizgamo gorčico, kečap in majonezo,