Oglaševanje

Ljubezen skozi želodec je slovenska kuhaska oddaja, predvajana na televiziji POP TV. Kuhanje temelji na lahko dostopnih sestavinah, oddaja je posneta v domačem okolju, v vsakdanjih okoliščinah. Prvič se je na sporedu pojavila leta 20. septembra 2009. Trenutno pa teče četrta sezona oddaje. Voditelja in scenarista oddaje sta Luka Novak in Valentina Smej Novak, režiser pa Peter Bratuša.

Leta 2009 je voditeljski par pri Založbi Vale Novak izdal kuharsko knjigo Ljubezen skozi želodec, ki je bila leta 2010 najbolj prodajana knjiga v Sloveniji. Novembra 2010 je sledilo nadaljevanje popularne kuharice, ki je prav tako postala najbolj prodajana knjiga v Sloveniji leta 2011.

Od oktobra 2010 pa je to znanje dostopno tudi na tem spletnem portalu, ki temelji na enostavnem, a hkrati strokovnem načinu podajanja vsebin in tona komunikacije, temelječe na uredniškem upravljanju vsebin in čimboljše uporabniške izkušnje s samim spletnim mestom.

Vsebinski sklopi so postavljeni, kot preplet aktualnih kuharskih z »lifestyle« vsebinami, kar se je izkazalo kot odličen »recept« za dobro obiskanost spletnega mesta in časa, ki ga ljudje preživijo tukaj – in to je največja vrednost, ki jo lahko ponudimo vam, oglaševalcem.

Skupaj z našim oddelkom trženja, pa lahko najdemo zagotovo še kakšno unikatno, zgolj vam zanimivo in targetirano umestitev oz. izpostavo znotraj naše »kuhinje«.

Več informacij na: » Ljubezen skozi želodec – cenik oglasnega prostora« (.PDF)